Zara shopper bag

     Nu sunt o fashionista asa ca de cele mai multe ori apelez la tinute simple cu care sa nu dau gres. Astea fiind spuse, nu ma pot lauda cu o garderoba impresionanta, cu 50 de perechi de pantofi sau cu 30 de genti.

     In materie de genti le prefer pe cele purtate pe umar, acestea trebuind sa fie obligatoriu mari. In total am in jur de 10 genti, din care port constant 4.

     In urma cu cateva luni tot vedeam pe strada doamne si domnisoare cu o geanta simpla, de cele mai multe ori maro/camel. Mi-a atras atentia si m-a facut sa imi doresc si eu una la fel faptul ca am vazut-o purtata cu n tinute si parca se potrivea cu oricare dintre ele. Ma tot intrebam de unde as putea sa imi cumpar si eu una pentru ca nu am vazut-o prin magazine, asta pana intr-o zi cand o prietena a aparut la mana cu ea. M-a lamurit imediat ca si-o cumparase din Zara. Am purces asadar sa imi cumpar si eu minunatia, insa din pacate singura culoare disponibila la momentul respectiv era negrul. Am plecat dezamagita, am incercat sa ma intorc de cateva ori, insa nu am mai gasit niciodata modelul si culoarea pe care mi le doream.

     Mi-am mai batut eu un timp gura si laudam peste tot geanta aceea, pana cand intr-o zi s-a intamplat: cineva s-a gandit ca sunt o moara stricata si ca trebuie sa ma faca sa tac, asa ca in momentul in care s-a intors in tara nu a venit cu mana goala, ci cu o geanta Zara shopper. Nu e modelul pe care l-am vazut de atatea ori la diferite persoane, insa imi place foarte mult si ma multumeste pe deplin.

Image

     Culoarea este perfecta din punctul meu de vedere, este incapatoare si pare rezistenta. Cusaturile par bine lucrate si nu imi da senzatia ca va ceda in curand. Singurul minus pe care i l-as da este legat de compartimentare. Mie imi plac gentile cu mai multe buzunare in interior, insa de obicei gentile mari au unul sau doua compartimente. Daca ai noroc au doua plus un buzunar cu fermoar care le desparte.

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: